Τροχαίο δυστύχημα με μία 43χρονη νεκρή στο δρόμο Μολάων – Μονεμβασίας

Με πολύ άσχημο τρόπο φεύγει το 2022, αφού μία νέα γυναίκα 43 ετών, έχασε τη ζωή της, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε, στη Λακωνία.

Το δυσάρεστο γεγονός, έγινε στο 51ο χλμ. του δρόμου Τάραψα – Μονεμβάσια, περίπου στις 4 το μεσημέρι, της Παρασκευής, 30 Δεκεμβρίου 2022.

Το αυτοκίνητο της 43χρονης οδηγού, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας, όπου προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, επιχείρησαν 3 πυροσβέστες, με ένα όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος. Η άτυχη γυναίκα, παραδόθηκε, χωρίς τις αισθήσεις της, στο ΕΚΑΒ.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται απ’ το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Στα συγκεκριμένα σημεία αυτού του δρόμου, έχουν γίνει, κατά το παρελθόν, ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος