Τρίπολη: Χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία για ένα καλύτερο 2024

Έτοιμη είναι η Τρίπολη να υποδεχθεί το Νέο Έτος. Πολύς κόσμος, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αρκαδική πρωτεύουσα για να περάσει τις εορτές.

Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και την τελευταία ημέρα του έτους, αρκετοί κάτοικοι της πόλης, αλλά και Τριπολιτσιώτες της Αθήνας, βρίσκονται στην Τρίπολη, όπου και δίνουν μία άλλη δυναμική στην πόλη και στο εμπορικό της κέντρο.

Αρκετοί είναι και οι επισκέπτες, διερχόμενοι από διάφορες περιοχές.

Γεμάτα από κόσμο είναι και οι κοινότητες του δήμου της Τρίπολης, καθώς και οι λοιποί οικισμοί.

Δημότες και επισκέπτες, με σύμμαχο και τον καιρό, βρίσκουν την ευκαιρία, την αφορμή και τον τρόπο, να περπατήσουν στους πεζόδρομους, να ψωνίσουν, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές, ξεφεύγοντας απ’ την δύσκολη καθημερινότητα.

Τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα δώρων και αξεσουάρ, τα μαγαζιά τροφίμων και εστίασης, έχουν την τιμητική τους, έστω και εάν οι τζίροι δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς άλλων, περασμένων δεκαετιών.

Η δημοτική αρχή, αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο, ενώ άκουσε κάλαντα και εορταστικά τραγούδια, απ’ την Φιλαρμονική του δήμου της Τρίπολης.

(…) Αναμένουμε το 2024 με αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίζοντας ότι θα είναι μία καλύτερη χρονιά, μία χρονιά ειρηνική, αλλά και μία χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη για τον δήμο μας. Εμείς, ξεκινάμε από αύριο τη νέα μας θητεία, δεσμευόμενοι ότι θα δουλέψουμε θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις, ώστε και την καθημερινότητα να βελτιώσουμε και τον τόπο μας να τον οδηγήσουμε στην προκοπή, την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη. Η πόλη μας έχει πλημμυρίσει από κόσμο, σε καθημερινή βάση. Έχει διαφημιστεί η πόλη μας από τα ΜΜΕ και τα social media σε όλη την Ελλάδα (…), δήλωσε ο δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης απ’ την πλατεία Πετρινού.

Οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις, τα παιδικά θεατρικά δρώμενα, οι συναυλίες και οι εκπλήξεις που λαμβάνουν χώρα στους δρόμους, στις στολισμένες πλατείες και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πλατείας Άρεως, συνθέτουν ένα τοπίο λάμψης, μαγείας, χαράς και ξεγνοιασιάς.

Κυριαρχεί παντού, το μήνυμα της αγάπης και η ευχή για ένα καλύτερο 2024 σε σχέση με το 2023 που μας αποχαιρετά.

Συναυλία για την υποδοχή του Νέου Χρόνου

Στις 11.30 το βράδυ, παραμονή της έλευσης του νέου έτους, στην Πλατεία ΄Αρεως, θα γίνει η υποδοχή του 2024, με συναυλία και άλλα δρώμενα.

Οι εκδηλώσεις του δήμου της Τρίπολης θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου 2024.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα λάβει χώρα η πανηγυρική Δοξολογία στην Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης, που εορτάζει. Αμέσως μετά, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης θα ανταλλάξουν ευχές.

Κοπή πίτας δήμου της Τρίπολης

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, 1η του νέου έτους, ο δήμος της Τρίπολης, θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε ειδική εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος