Τρίπολη: Τζάμπολ το Νοέμβριο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου  ανακοίνωσε στην προκήρυξή της  το χρονικό διάστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για το 2023 – 2024. Θα ξεκινήσει το Σάββατο 04/11/2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 09/06/2024.

Οι βασικοί όροι της προκήρυξης αναφέρουν τα εξής:

Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν στo Πρωτάθλημα Παίδων ή Εφήβων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Ανδρών που συμμετέχουν.

Την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στα Πρωταθλήματα Α1΄ & Α2΄ Κατηγορίας Ανδρών, έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι δέκα αθλητές στο φύλλο αγώνα, γεννηθέντες το 1992 και μεγαλύτερους, ενώ είναι υποχρεωτικό να δηλώνουν στο φύλλο αγώνα, 2 ή 1 αθλητή κάτω των είκοσι ενός  ετών, δηλαδή γεννηθέντες το έτος 2003 και νεότερους, εφόσον δηλώνεται 12άδα στο φύλλο αγώνα ή 11άδα αντίστοιχα.

Σε αντίθετη περίπτωση, το σωματείο θα δηλώνει 10άδα, χωρίς να είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα αθλητών κάτω των είκοσι ενός ετών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος