Τρίπολη: Τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελληνική Αστυνομία και όλο το έμψυχο δυναμικό της, εόρτασε τον προστάτη της, Άγιο Αρτέμιο.

Σε κάθε Διεύθυνση Αστυνομίας, στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, όπως και σε όλη τη χώρα, τιμήθηκε ο Άγιος Αρτέμιος. Στην Τρίπολη, έλαβε χώρα Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Μετά τη Δοξολογία, διαβάστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρη Μάλλιου. Παρευρέθηκαν ανώτατα, ανώτερα και κατώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, με την επίσημη ένδυσή τους. Στην εκκλησία παρευρέθηκαν και εργαζόμενοι στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Ηλίας Αξιοτόπουλος, είχε γνωστοποιήσει την σχετική πρόσκληση για τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Στην Μητρόπολη της Τρίπολης, παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες συλλόγων απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς, επίσης και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού. Έλαβε χώρα και αρτοκλασία. Ακολούθως, υπήρξε παροχή δεξίωσης. Στο μήνυμα του Αρχηγού, γινόταν λόγος για την αποστολή και το έργο του Έλληνα Αστυνομικού, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Ελληνική Αστυνομία η κοινωνία, ενώ, υπήρξε αναφορά και στους αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος