Τρίπολη: Συνέντευξη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior Motocross

Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross που θα διεξαχθεί 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους, και κυρίως τον κ. Αυγενάκη, για την ουσιαστική βοήθεια, «ώστε να είναι άρτιοι οι Παγκόσμιοι Αγώνες Motocross για νέους που θα διεξαχθούν στη Μεγαλόπολη, να είμαστε όλοι εκεί γιατί η Μεγαλόπολη μας έχει ανάγκη, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό με την απολιγνιτοποίηση», υπογράμμισε.

Ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, την πρόεδρο της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Μαρία Τσεσμελή, τα αθλητικά σωματεία, το Πανεπιστήμιο, την Πελοπόννησο ΑΕ, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Ματζούνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο που ήταν επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.

Με την σειρά τους οι παραπάνω πήραν το λόγο, τονίζοντας ότι η προβολή της Μεγαλόπολης αυτή την εποχή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί λόγω της απολιγνιτοποίησης πρέπει να βοηθήσουν όλοι στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πόλη της Αρκαδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος