Τρίπολη : Συνεδρίαση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Ενημέρωσης Τρίπολης λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου :

“Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι, αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, φιλοξενεί τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, υπό την προεδρία του προέδρου αυτής, κ. Μιχάλη Κυριακίδη (αντιπροέδρου ΑΘΗΝΑ 9,84).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, που αποτελεί Μέγα Χορηγό της συνάντησης.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη χώρα, γι’ αυτό και θα συμμετάσχουν στη συνάντηση πολλοί εκπρόσωποί τους, με τηλεδιάσκεψη μέσω Skype.

Οι εκπρόσωποι του τύπου, για τη διευκόλυνσή τους, μπορούν να πάρουν συνεντεύξεις και δηλώσεις των συμμετεχόντων, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου διαλείμματος στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, δήλωσε για την αυριανή συνάντηση:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί, η πρωτοβουλία μας την άνοιξη του 2016 να διοργανώσουμε, το καλοκαίρι του ίδιου έτους, το 1ο συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη, πέτυχε απόλυτα το στόχο της. Δημιουργήθηκε Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Ο Δήμος μας, εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε χαρούμενοι, γιατί αύριο υποδεχόμαστε στην ιστορική Τριπολιτσά, την Ένωση των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας. Την υποδεχόμαστε στον τόπο που γεννήθηκε.

Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης.

Τον προηγούμενο χρόνο, από τον Ιούλιο του 2016, όλες οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης ανά τη χώρα, συνεργαστήκαμε υποδειγματικά, διεκδικήσαμε και σημειώσαμε τις πρώτες επιτυχίες, που πήραν «σάρκα και οστά» με τις διατάξεις του Νόμου 4483, τον Αύγουστο του 2017.

Έχουμε ακόμα να διανύσουμε πολύ δρόμο. Θα τον διανύσουμε πορευόμενοι από κοινού, με αγαστή συνεργασία και ομόνοια».

Σας περιμένουμε και ευχαριστούμε για τη δημοσίευση”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΠΕΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος