Τρίπολη: Στις αίθουσες επιστρέφει η ταινία « Αρκαδία 1900. Καμπανία της Ανατολής »

Η ταινία «Αρκαδία1900. Καμπανία της Ανατολής» επιστρέφει στην Τρίπολη από τις 15 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στο Cineville.

Μετά τα βραβεία στα φεστιβάλ Ιεράπετρας, Samos Summer Festival και Open Air Film Festival (Αττική), τις κατάμεστες από θεατές προβολές στη Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης και Κτήμα Γεροβασιλείου), στην Κόρινθο (σινέ Φλοίσβος), στο Αίγιο (ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2022), στο Στρογγυλό (Αγιος Δημήτριος-Αθήνα), η ταινία, που ενθουσίασε κριτικούς και κοινό, επιστρέφει στον γενέθλιο τόπο της ιστορίας της και των γυρισμάτων, στην Αρκαδία.

Είναι η άγνωστη, έως τώρα, ιστορία ενός πρωτοπόρου οινολόγου και παραγωγού σαμπάνιας από την Αρκαδία, ο οποίος πήρε χρυσά μετάλλια στις παγκόσμιες εκθέσεις στην περίοδο 1885-1934.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Σοφία Σειρλή, Οδυσσέας Σταμούλης και στον κεντρικό ρόλο ο Ισίδωρος Σταμούλης. Η μουσική είναι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με ερμηνεία Μάριου Φραγκούλη και συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα.

Κάθε εισιτήριο είναι και εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10% για την αγορά κρασιών στα οινοποιεία της περιοχής: Τσέλεπου, Σπυρόπουλου, Τρουπή, Παναγόπουλου, Καλόγρη, Παπαντώνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος