Τρίπολη: Στις 5 Ιουλίου το συλλαλητήριο για το εργοστάσιο στο χωριό Αθήναιο Βαλτετσίου

Στις 5 Ιουλίου πρόκειται να γίνει το συλλαλητήριο στην Τρίπολη για τη λειτουργία μονάδας παραγωγής ζωοτροφών στο χωριό Αθήναιο του δήμου της Τρίπολης.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν στην Τρίπολη δύο μέλη της Επιτροπής Αγώνα, του Ευάγγελου Γούργαρη και του Σπύρου Δημόπουλου.

Επίσης, έγινε γνωστό από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα ότι ο δήμος της Τρίπολης θα βάλει δικηγόρο από την Αθήνα, για τις νομικές-δικαστικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα μέλη της Επιτροπής, ζητήθηκε από τον δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη, στη συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο μαζί του, να οριστεί και δικηγόρος από την περιοχή της Τρίπολης, ώστε να υπάρχει συνοχή στις κινήσεις -κάτι που έγινε αποδεκτό.

Τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν ότι οι δράσεις και οι διαμαρτυρίες θα κλιμακωθούν και θα ενταθούν.

Με το αίτημα της Επιτροπής να γίνουν άμεσα στην περιοχή περιβαλλοντικές μελέτες -μετρήσεις ώστε τα αποτελέσματα να καταγραφούν σε βάση δεδομένων για μελλοντική αξιοποίηση και σύγκριση, ο δήμαρχος συμφώνησε, με βάση και τα όσα ανάφερε ο Ευάγγελος Γούργαρης στη συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, η Επιτροπή ενημέρωσε τον δήμαρχο για τις ενέργειες που γίνονται στην περιοχή από πλευράς εταιρείας, ζητώντας του οι υπηρεσίες του δήμου να ελέγξουν όλα αυτά τα θέματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος