Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου της Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή, σύντομα θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις για όσους είχαν ζημιές σε οικοσυσκευές απ’ τις βροχές του περασμένου καλοκαιριού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με ανάρτηση κειμένου-ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Τρίπολης, τις επόμενες ημέρες, θα πιστωθεί στο Δήμο από το Υπουργείο, ποσό της τάξεως των 370.000 ευρώ για τους 174 δικαιούχους που είχαν υποστεί καταστροφές σε συσκευές σπιτιού.
Αμέσως μετά, ο Δήμος, θα καλέσει τους δικαιούχους, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους αντιστοιχούν.
* Εν τω μεταξύ, με απόφαση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, δίνεται ποσό της τάξεως των 96.800,00 ευρώ, για συντήρηση και επισκευές σχολικών κτιρίων του Δήμου της Τρίπολης.
Το ποσό αυτό, ήδη έγινε αποδεκτό απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος