Υπαίθρια Θεία Λειτουργία στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, σχεδιάζει να οργανώσει για το πρωί της Παρασκευής, 22 Μαίου 2020, η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
Με αφορμή τον εκκλησιαστικό και τοπικό εορτασμό (τοπική αργία) των Πολιούχων της πόλης, Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, ο Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος -όπως το επιβεβαίωσε και στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή ”Ανοιχτή Γραμμή”-σχεδιάζει να πραγματοποιήσει, ανοιχτή, πρωινή, Θεία Λειτουργία για τους πιστούς, στην Πλατεία Άρεως.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν θα γίνει το απόγευμα η καθιερωμένη μεγάλη λιτανεία -πομπή- των οστών και της εικόνας των Νεομαρτύρων στους δρόμους της Τρίπολης.
Το θέμα της υπαίθριας Θείας Λειτουργίας, αναμένεται να δώσει λαβή για σχόλια και τοποθετήσεις, με αφορμή το ορθό ή μη της ενέργειας, λόγω και των μέτρων αποφυγής συνωστισμού και συγχρωτισμού.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος