“Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Αθήνας, στις 22 Νοεμβρίου, δυναμώνουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα δίκαιο φορολογικό νομοσχέδιο, κατόπιν διαλόγου. Είναι θέμα επιβίωσης για εμάς”, τόνισαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών σωματείων και συλλόγων της Τρίπολης, σε συνέντευξη Τύπου στην Αρκαδική πρωτεύουσα.
Με αφορμή τη διαβούλευση για το σχέδιο νόμου που αφορά το νέο φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών, εκπρόσωποι των πιο πάνω σωματείων, μίλησαν για το θέμα, στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας.
“Καλούμε, έστω και τώρα, την κυβέρνηση, να αποσύρει το επίμαχο φορολογικό νομοσχέδιο και να ξεκινήσει τη συζήτηση για ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, με βάση τα πραγματικά και όχι τα υποθετικά, εισοδήματα. Για ένα νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που να εξασφαλίζει την βιωσιμότητα των πολύ μικρών, των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων. Ένα νομοσχέδιο που να είναι σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, για την συνεισφορά, δηλαδή, του καθενός, σύμφωνα με τις δυνάμεις του. Το συγκεκριμένο σχέδιο, είναι αναχρονιστικό και παράλογο. Θα φέρει πολλές συνέπειες στην κοινωνία. Τα οριζόντια τεκμήρια, είναι άδικα, αυθαίρετα “, είπαν οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ Αρκαδίας, των δικηγόρων της Τρίπολης και τον εστιατόρων – καφέ της Αρκαδίας.
Αξίζει να τονιστεί, ότι, για την Τετάρτη, 22 του μήνα, έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια σε Άργος, Ναύπλιο, Σπάρτη και Κόρινθο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος