Τρίπολη: Απεργιακό συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της πόλης

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, οργάνωσαν σωματεία εργαζομένων και σύλλογοι συνταξιούχων της περιοχής, στο πλαίσιο της 24ωρης, πανελλαδικής απεργίας.

Την αγωνιστική συγκέντρωση στήριξε και το ΠΑΜΕ.

Το συλλαλητήριο έγινε στην πλατεία Πετρινού της Τρίπολης, όπου έλαβαν χώρα χαιρετισμοί και ομιλία από τους συνδικαλιστές.

Χαιρέτησε ο Χρήστος Κουλουράς, από το σωματείο της ενέργειας και ο Θανάσης Ζαρόγιαννης, εκ μέρους των συνταξιουχικών σωματείων.

Την βασική ομιλία έκανε η Παναγιώτα Πανούση, από το σωματείο εργαζομένων στα καταστήματα, τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Όλοι οι ομιλητές, καυτηρίασαν τις κυβερνητικές πολιτικές πάνω στα θέματα της αγοράς, της ακρίβειας, της παιδείας, της υγείας, της εργατικής νομοθεσίας, των μισθών και των συντάξεων.

Οι εργαζόμενοι καταρρέουν, το κόστος ζωής έχει εκτιναχθεί παντού. Θέλουμε συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις, θέλουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, θέλουμε επιστροφή των αναδρομικών με πολιτική απόφαση. Μόνος δρόμος, όπως φαίνεται, είναι ο αγώνας και η κινητοποίηση“, είπαν οι ομιλητές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος