Τρίπολη: Άφησαν υποσχέσεις τα ταλέντα του στίβου

Με επιτυχία διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ – 16. Ήταν μία διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Την ευθύνη του ομίλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο Διασυλλογικό της Τρίπολης, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Αργολίδας, της Κορινθίας, της Λακωνίας, τη Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο, ενώ, πολλά παιδιά, κυνήγησαν τα ατομικά ρεκόρ και τα όρια. Το Διασυλλογικό γίνεται σε αρκετούς ομίλους σ’ όλη τη χώρα αυτό το διήμερο. Σε λίγες ημέρες, θα γίνουν και τα υπόλοιπα Διασυλλογικά των κατηγοριών.

Το Διασυλλογικό των Κ 16, άφησε υποσχέσεις, αφού, ξεχώρισαν αρκετά ταλέντα. Oι προπονητές των συλλόγων, καθημερινά, με την εργασία τους, αποδεικνύουν, ότι, δουλεύουν με συνέπεια και πρόγραμμα, πάνω στην ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος