Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ” τα εμπορεύσιμα τοπικά προιόντα και οι σύγχρονες μορφές καλλιέργειας”, πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Τρίπολη.

Την ημερίδα οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Εμπόρων, Βιοτεχνών Αρκαδίας, ο Δήμος της Τρίπολη και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Την εκδήλωση στήριξε το Υπουργείο Πολιτισμού. Βασικά θέματα συζήτησης και ανάλυσης ήταν η “γεωργία ακριβείας”, οι “ομάδες παραγωγών” και τα “σχήματα ποιότητας, η πιστοποίηση των αγροτικών προιόντων και η καινοτομία“.

Ομιλητές-επιστήμονες απ’ τον “ΕΛΓΟ Δήμητρα”, ανέλυσαν όλα αυτά τα θέματα και ζήτησαν απ’ τους νέους να ενημερωθούν και να το…τολμήσουν.

<a


φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ