Το Πρότυπο Αθλητικό camp της ΑΕΚ Τρίπολης

“Με μεγάλη χαρά”, η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp, ανακοινώνει, ότι και τη φετινή χρονιά σκοπός της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να λειτουργήσει κανονικά το πρότυπο αθλητικό camp της.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του covid 19 αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την λειτουργία των αθλητικών camp, τα οποία συνεχώς εξελίσσονται, θα είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για την επαναλειτουργία μας. Αυτή θα γίνει σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αφού η ασφάλεια των παιδιών προέχει για την οργανωτική επιτροπή του Camp”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp θα ενημερώνει τακτικά όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας (https://www.tennisaek.gr/category/tripolis-sports-camp/) αλλά και από τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης για τα μέτρα και τους κανόνες που πρόκειται να εφαρμοσθούν ώστε να λειτουργήσουμε με απόλυτη ασφάλεια.

Στα γραφεία του ομίλου (ΔΑΚ Τρίπολης – Όμιλος Τένις) θα σας παρέχονται πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού. Επίσης θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία τηλεφωνικά, στο 6972694448 & 2711104028
Με την ευχή να έχουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι, συντροφιά με το Tripolis Sports Camp.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος