Το Ναύπλιο έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ

Το Ναύπλιο, μετά τη Ρώμη, είναι από σήμερα η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για την περιοχή αλλά γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το σχετικό πρωτόκολλο συμφωνίας υπέγραψαν σήμερα, Τετάρτη, στο Βουλευτικό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο δήμαρχος Ναυπλίου,  Δημ. Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος,  και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Σάσα Ραντόισιτς.

Η ανάληψη της έδρας από τον Ναύπλιο επιτεύχθηκε χάρις στις συστηματικές επαφές και ενέργειες της ΟΧΕ με τη Συνομοσπονδίας αλλά και χάρις στην αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Στα οφέλη από την εγκατάσταση της έδρας στο Ναύπλιο αναφέρθηκαν πέρα από όσους υπέγραψαν το πρωτόκολλο, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και οι εκπρόσωποι του αθλήματος, Κώστας Γκαντής και Τάσος Χειβιδόπουλος.

Το Ναύπλιο έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας ΧάντμπολΣτη διάρκεια της τριετίας θα διοργανωθούν στην Αργολίδα διάφορα αγωνιστικά, και όχι μόνο, δρώμενα, ενώ η πόλη του Ναυπλίου και η Αργολίδα συνολικά θα προβληθεί ιδιαίτερα σε όλες της δράσεις της Συνομοσπονδίας στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Φυσικά στην επιλογή της Αργολίδας ως νέας έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ανάπτυξη που παρουσιάζει το άθλημα στην περιοχή μέσω του Διομήδη Άργους με δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ευρώπης, του Πολυνίκη Ναυπλίου και άλλων συλλόγων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος