Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Αθήνα, όπου το Επιμελητήριο Αρκαδίας, εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιάννη Τρουπή και το μέλος της διοικούσας επιτροπής και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην ΚΕΕΕ Βασίλη Αθανασιάδη.

Στη διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης, ο κ. Τρουπής τόνισε ότι τα Επιμελητήρια αποδείχθηκαν ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των επιχειρήσεων και ένας πολύτιμος σύμβουλος για την πολιτεία, επισημαίνοντας ότι στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στην περίοδο των πυρκαγιών, με στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις τους περιορίστηκαν οι αρνητικές συνέπειες, σε πολλά θέματα του επιχειρείν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ζήτησε πιο στενή και πιο ουσιαστική συνεργασία, ανάμεσα στα Επιμελητήρια και στις Περιφέρειες.

Στο περιθώριο της Συνέλευσης, ο Γιάννης Τρουπής, συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της κυβέρνησης, αλλά και της αυτοδιοίκησης, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος