Τιμήθηκε στη Νέα Επίδαυρο η 201η επέτειος της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

Με πλήθος εκδηλώσεων, ο δήμος Επιδαύρου, τίμησε την 201η επέτειο της Α Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων.

Παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ολοκληρώθηκαν στη Νέα Επίδαυρο, οι τριήμερες εκδηλώσεις του δήμου Επιδαύρου.

” Τα πολιτικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης, είναι εξ ίσου σημαντικά με τα πολεμικά και αλληλοσυνδέονται “, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, έγινε δοξολογία στον ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών, στο επί της πλατείας της Α΄ Εθνοσυνέλευσης, μνημείο και στη συνέχεια, επίσκεψη στη μόνιμη έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, στον ίδιο χώρο.

Παρέστησαν επίσης στις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων, κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος