Τιμήθηκε η επέτειος απελευθέρωσης του Ναυπλίου

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 199η επέτειο της άλωσης του Παλαμηδιού και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ παραβρέθηκε και ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τιμήθηκε η επέτειος απελευθέρωσης του Ναυπλίου
fb Δ. Κωστούρου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, μεταφέρθηκε από το Δημαρχείο Ναυπλίου, στο Παλαμήδι η προσωπογραφία του πορθητή του κάστρου Στάικου Σταϊκόπουλου, ακολούθησε δοξολογία στον ναό του Αγίου Ανδρέα, χοροστατούντος του μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου και στη συνέχεια, εκφωνήθηκε ομιλία από τον καθηγητή του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, Τόλη Κοΐνη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών, στον ανδριάντα του Στάικου Σταϊκόπουλου, από τον κ. Χατζηδάκη, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, τον δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, και εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στον “Παλαμήδειο Άθλο” (λαϊκοί αγώνες δρόμου και ανάβαση Κάστρου), παρευρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Τιμήθηκε η επέτειος απελευθέρωσης του Ναυπλίου
fb Δ. Κωστούρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος