Εγκρίθηκε η γνωμοδότηση για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, όσον αφορά το έργου που έχει να κάνει με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου Αρκαδίας.
Η έγκριση δόθηκε απ’ την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται να γίνει βελτίωση και διευθέτηση της κυκλοφορίας, εντός του Άστρους, με στόχο την οδική ασφάλεια και τη λειτουργική οργάνωση της κίνησης των αυτοκινήτων και των πεζών. Είναι ένα άκρως σημαντικό έργο, γιατί στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν σημειωθεί διάφορα ατυχήματα και δυστυχήματα στην περιοχή.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να φτιαχτούν δύο κυκλικοί κόμβοι, να γίνουν παράπλευροι δρόμοι, να φτιαχτεί νησίδα, να υπάρξει αναδιάρθρωση των κυκλοφοριακών συνδέσεων των μαγαζιών και να κατασκευαστούν πεζοδρόμια. «Η θετική γνωμοδότηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή(…)», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Τάσος Αδαμόπουλος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος