Θέατρο, εκθέσεις, συναυλίες, βραδιές στην Πελοπόννησο

-Tο Μουσείο Τέχνης της Κωνστάντζα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πολιτισμού της Ρουμανίας και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 8.00 μ.μ. την έκθεση «2000 χρόνια Πόπλιος Οβίδιος Νάσων – Ο δρόμος προς την εξορία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου.


-Η παιδική θεατρική παράσταση
«Η Φάρμα του Διαδικτύου» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη. Διοργανώνεται από το κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» σε συνεργασία με τον οργανισμό κατά των ναρκωτικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

-Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) εγκαινιάζει την έκθεση γλυπτών του Θεόδωρου Παπαγιάννη, με τίτλο “Τελετουργικό”, το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 20:00, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, ομότιμος καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, παρουσιάζει εννέα μνημειακών διαστάσεων γλυπτά, φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα ή δεύτερης χρήσης υλικά.

-Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορίνθου, διοργανώνει βραδιά ουρανογραφίας και αστροπαρατήρησης στον εσωτερικό προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ισθμίας το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στις 8.30μμ.

-Στην καστροπολιτεία της Μονεμβασίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 21:00, η επίσημη ελληνική πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Σονάτα του Σεληνόφωτος ” σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο σπουδαίο Έλληνα ποιητή, Γιάννη Ρίτσο, και γι’ αυτό επελέγη η ιδιαίτερη πατρίδα του και συγκεκριμένα η πλατεία της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας, σε διοργάνωση του Δήμου Μονεμβασιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος