Θα επανέλθει το θέμα του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας

Σε άλλο δημοτικό συμβούλιο θα επανέλθει προς συζήτηση το ζήτημα της “συγκρότησης και λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο της Τρίπολης και με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας”.

Ο Δήμος της Τρίπολης, θα συζητήσει το θέμα της στελέχωσης της δομής εκ νέου με την Περιφέρεια και θα το επαναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού λυθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τον ικανό αριθμό στελέχωσης της δομής.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι, διαπίστωσαν ότι, έτσι όπως έχει οργανωθεί το Κέντρο δεν εξασφαλίζεται η ομαλότητα, μιας και δημιουργείται θέμα με το προσωπικό που δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες για όλη την Αρκαδία.
Θα επιχειρηθεί διαβούλευση με την Περιφέρεια, για να δοθούν εγγυήσεις, ώστε να προχωρήσει άμεσα η δομή και να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ του Δήμου της Τρίπολης και των υπολοίπων Δήμων της Αρκαδίας.
Θυμίζουμε, ότι, τα Κέντρα Κοινότητας, θα αποτελέσουν ένα ενιαίο δίκτυο υπηρεσιών αντιμετώπισης της φτώχειας και της κοινωνικής ένταξης, με στόχευση στις ευπαθείς και περιθωριοποιημένες ομάδες.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος