Eγκρίθηκε η στρατηγική της βιώσιμης αστικής ανάπλασης των δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου. Ο δήμος Κορινθίων, ενημέρωσε, ότι, μετά την έγκριση των 8,6 εκατ. ευρώ, θα γίνουν τέσσερα, μεγάλα έργα στην περιοχή.
Πρόκειται για την βιοκλιματική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ποσειδωνίας, ύψους 3,1 εκατ. ευρώ, για την ανάπλαση της παραλίας στα Καλάμια Κορίνθου, ύψους 3 εκατ. ευρώ, την ανάδειξη του κτιρίου της δημοτικής αγοράς Κορίνθου, ύψους 2 εκατ. ευρώ και του Πολιτιστικού Κέντρου Μικρασιατικής Μνήμης, ύψους 500.00 ευρώ.
Υπάρχουν εξασφαλισμένα (και για τους δύο δήμους) και άλλα 5,3 εκατ. ευρώ για έργα που αφορούν την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Θα πρέπει να τονιστεί, ότι, στην Κόρινθο, είναι να γίνει και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης με το Λουτράκι, επί της σιδηροδρομικής γραμμής.
To διάστημα αυτό, στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, εγκρίνονται όλες σχεδόν οι στρατηγικές της βιώσιμης αστικής ανάπλασης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος