Τέλη Αυγούστου το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου δήμου Μονεμβασίας

Με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με τα δεδομένα εκείνης της περιόδου, θα γίνει φέτος το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο δήμο Μονεμβασίας.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 20 έως 26 Αυγούστου στους Μολάους, έδρα του Δήμου. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου της πόλης με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, που οι αρμόδιες αρχές θα προβλέψουν και που η περσινή επιτυχημένη εμπειρία διοργάνωσης του θεσμού έχει υποδείξει.

Η διοργάνωση έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα, την Κύπρο και τον απόδημο Ελληνισμό. Προκριματική επιτροπή θα επιλέξει τις θεατρικές ομάδες οι οποίες θα διαγωνιστούν στην τελική φάση και καθώς κάποιες ημέρες της διοργάνωσης δύναται να πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις, ο αριθμός των ομάδων που θα επιλεγούν, θα εξαρτηθεί και από τη χρονική τους διάρκεια.

Κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ανθρώπους του θεάτρου και των γραμμάτων, θα απονείμει τιμητικά βραβεία πρώτης, δεύτερης και τρίτης καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, σκηνικών, κοστουμιών, καλύτερου Α΄ ανδρικού και γυναικείου ρόλου και καλύτερου Β΄ ανδρικού και γυναικείου ρόλου.

Βραβείο θα δώσει και το κοινό που θα παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του φεστιβάλ.

Όροι συμμετοχής 

Οι θεατρικές ομάδες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αποστείλουν ηλεκτρονικά, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι και την 5η Ιουνίου 2021 στη διεύθυνση festivaltheatrou@nomikomonemvasias.gr

Διαδικτυακές διευθύνσεις:

festivaltheatrou@nomikomonemvasias.gr (e-mail)
www.facebook.com/pg/panellinio.festival.erasitexnikou.theatrou (facebook)
www.nomikomonemvasias.gr/festival-theatrou-2021/ (ιστoσελίδα)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος