Τεχνικός σύμβουλος για το μεγάλο έργο των απορριμμάτων της Πελοποννήσου

Την σύμβαση παροχής υπηρεσιών, τεχνικού συμβούλου για τη σύνταξη αίτησης χρηματοδότησης και όλων των απαιτούμενων υποστηρικτικών μελετών και εγγράφων, που αφορούν στο έργο: “Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ”, υπέγραψαν στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, και εκπρόσωπος της εταιρείας Enviroplan Μελετητική – Σύμβουλοι Αναπτυξιακών και Τεχνικών Εργων Α.Ε.

Το αντικείμενο, της προϋπολογισμού 182.280 ευρώ σύμβασης, περιλαμβάνει τις υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου στην υποβοήθηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τη σύνταξη πλήρους φακέλου αίτησης χρηματοδότησης μεγάλου έργου, καθώς και για τη σύνταξη όλων των απαιτούμενων συνοδών μελετών και εγγράφων, σύμφωνα με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Σκοπός είναι η υποβοήθηση στη διαδικασία ένταξης συγχρηματοδότησης του έργου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για το συγκεκριμένο έργο έχει δρομολογηθεί και η εμπλοκή της Jaspers (κοινή βοήθεια για την υποστήριξη των έργων στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες).

Στο αντικείμενο του συμβούλου, περιλαμβάνεται και η συνεχής συνεργασία με την Jaspers για όλο το διάστημα εμπλοκής της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ