Τα απορρίμματα της Κορινθίας στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας – Σύσκεψη στην Σπάρτη για την μονάδα στην Σκάλα Λακωνίας

Ομαλά εξελίσσεται – σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – η μεταφορά των απορριμμάτων στην μονάδα της Παλαιόχουνης Αρκαδίας, στο πλαίσιο της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέσω της σχετικής ΣΔΙΤ.

Στη δομή της Παλαιόχουνης Βαλτετσίου, πηγαίνουν απορρίμματα από όλη σχεδόν την Αργολίδα, απ’ την Τρίπολη, τη Βόρεια και τη Νότια Κυνουρία.

Σύμφωνα με γνωστοποίηση της Περιφέρειας, απ’ τη Δευτέρα, 14 του μήνα, θα ξεκινήσουν να φθάνουν στην Παλαιόχουνη και απορρίμματα από δήμους της Κορινθίας.

Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία της διαχείρισης, γνωστοποιώντας, ότι προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της 2ης μονάδας διαχείρισης, στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας.

Όσον αφορά την 3η μονάδα, αυτή που είναι να γίνει στην Σκάλα Λακωνίας, ο Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε, ότι παραμένει το πρόβλημα του αποκλεισμού του εργοταξίου και έκανε γνωστό, ότι την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, έχει προγραμματίσει ευρεία σύσκεψη στην Σπάρτη, με τη συμμετοχή όλων των αυτοδιοικητικών της Λακωνίας, ώστε να εξεταστεί η κατάσταση και να αναζητηθούν λύσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος