Τα Άγια Θεοφάνια σε Λουτράκι και Κόρινθο

Στις τελετές του αγιασμού των υδάτων στο Λουτράκι και στην Κόρινθο παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, παρέστη πρώτα, στην θεία λειτουργία, στο Λουτράκι και στη συνέχεια, στο λιμάνι της πόλης, όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Τα Άγια Θεοφάνια σε Λουτράκι και Κόρινθο

Αργότερα, ο Παναγιώτης Νίκας, βρέθηκε στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, στο λιμάνι της Κορίνθου, από τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Στις πιο πάνω εκδηλώσεις, παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.

Kαι στις δύο πόλεις της Κορινθίας, τις θρησκευτικές τελετές, παρακολούθησε πλήθος κόσμου απ’ την περιοχή, αλλά και από άλλες περιοχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος