Σύσκεψη στο Γύθειο για την στήριξη επιχειρήσεων και αγροτών που επλήγησαν από τις φωτιές

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, διοργανώνει σύσκεψη με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, Γεώργιο Καββαθά.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, περιοδεύει στις πυρόπληκτες περιοχές, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο, στην έδρα του Επιμελητηρίου, το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021, θα συμμετέχουν επίσης οι Βουλευτές Λακωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θοδωρής Βερούτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος και ο Πρόεδρος του 11ου Περιφερειακού Τμήματος της Ν.Α. Πελοποννήσου. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κρητικός.

Θα συζητηθεί η στήριξη που θα παρέχει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε επιχειρήσεις και αγρότες της Λακωνίας, που επλήγησαν, από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, καθώς και οι προτάσεις προς την πολιτεία, για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν, ειδικά για τις επιχειρήσεις των πυρόπληκτων περιοχών και γενικά για τις επιχειρήσεις της χώρας.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος