Σύσκεψη στην Κόρινθο για τα έργα στην πληγείσα από την κακοκαιρία περιοχή του Σχίνου

Σύσκεψη έγινε στην Κόρινθο με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε, έχουν ήδη γίνει ορισμένες παρεμβάσεις που έχουν αποκαταστήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, αλλά πρόχειρα, την κυκλοφορία στην περιοχή. Ειπώθηκε, ωστόσο, ότι τα μόνιμα έργα θα πρέπει να αναμένουν υλοποίηση μόλις στεγνώσει από το νερό η πληγείσα περιοχή.

Σύσκεψη στην Κόρινθο για τα έργα στην πληγείσα από την κακοκαιρία περιοχή του Σχίνου
www.ppel.gov.gr

Αυτό το χρονικό διάστημα στην περιοχή, σύμφωνα με την Περιφέρεια, επιχειρούν, μεταξύ άλλων, το Δασαρχείο, καθώς και βαρέα μηχανήματα από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στο Λουτράκι.

Άμεσα θα συνδράμει δωρεάν – με το σύνολο των μηχανημάτων της – η εταιρεία Ξανθάκης ΑΤΕ, που εργάζεται στην κατασκευή της γραμμής Ισθμός -Λουτράκι, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και ήδη ορίστηκε μηχανικός της Διεύθυνσης Τ.Ε. Κορινθίας, ως σύνδεσμος με την εν λόγω εταιρεία.

Στη σύσκεψη ήταν και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και έγινε γνωστό ότι θα δοθεί άμεσα πίστωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, για εργασίες στο δρόμο του Σχίνου και για παρεμβάσεις στα πρανή της πληγείσας περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος