ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου: Ετοιμασίες για το αναπτυξιακό σχέδιο

Με κύριο θέμα συζήτησης, αυτό του περιφερειακού, αναπτυξιακού σχεδιασμού, που θα αποτελέσει αντικείμενο συνεδρίου στην Τρίπολη, συνήλθε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, η Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου.

Πριν την συζήτηση του βασικού αυτού θέματος, η Επιτροπή συνήλθε σε “Σώμα”, μιας και αυτό εκκρεμούσε, μετά και τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Εκτός των Συντονιστών των Νομαρχιακών Επιτροπών και του υπεύθυνου της Πελοποννήσου, στην σύσκεψη της Τρίπολης, μετείχαν και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Ιωάννης Γκιόλας. Παρόντας και ο κ. Πέτρος Καραγεώργος απ’ την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου: Ετοιμασίες για το αναπτυξιακό σχέδιο

Η συζήτηση που έγινε, ανέδειξε την αναγκαιότητα εφαρμογής ενός “Πελοποννησιακού σχεδίου στοχευμένης ανάπτυξης”, το οποίο και θα ωθήσει την κοινωνία και την εργασία, σε δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση.

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν διαβούλευσης, θα καταλήξει σ’ μία “εισηγητική πρόταση”, η οποία και θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου, που θα γίνει το Φθινόπωρο στην Τρίπολη, με την παρουσία και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου: Ετοιμασίες για το αναπτυξιακό σχέδιο

Στο Συνέδριο αυτό, θα εγκριθεί ο “οδικός χάρτης” που θα πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να…απολαύσει σταδιακά η Πελοπόννησος, όλα εκείνα τα ωφελήματα που θα προκύψουν απ’ την εφαρμογή μίας τέτοιας πολιτικής.

Η σημερινή συγκέντρωση της Τρίπολης, ανέδειξε επίσης και την αναγκαιότητα της καλής προετοιμασίας του Συνεδρίου, ώστε η παρουσία της επεξεργασμένης και εφαρμόσιμης πρότασης προς τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, να βρει απήχηση και να γίνει καθολικά αποδεκτή, μακριά και πέρα από μικροπολιτικά συμφέροντα.

ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου: Ετοιμασίες για το αναπτυξιακό σχέδιο

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος