Συντήρηση οδικού δικτύου ανατολικής Μάνης

Δημοπρατήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο : «Συντήρηση της με αριθμό 23 Επ.Ο. Αρεόπολης –Κότρωνας – Γερολιμένα», προυπολογισμού 600.000,00€.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, δήλωσε ότι, η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου, κρίθηκε επιτακτική διότι εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική Λακωνική Μάνη, με πλήθος διάσπαρτων παραδοσιακών οικισμών, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχονται πολλούς επισκέπτες λόγω της άγριας ομορφιάς του μανιάτικου τοπίου, των δαντελωτών παραλιών, των πολλών βυζαντινών μνημείων και της ιδιαίτερης μανιάτικης αρχιτεκτονικής με τα πυργόσπιτα, που δεσπόζουν στο Φλομοχώρι, στο Νύφι , στη Λάγια, στα Τσικαλιά, στα Άλικα και γενικά σε όλη την διαδρομή της επαρχιακής οδού.

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος