Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η γυναικεία ομάδα της Άμιλλας 2000

Η Άμιλλα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Μπάσκετ  Γυναικών κέρδισε στο γήπεδό της την ομάδα των Ιωαννίνων με σκορ 55-49.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμά και το διατήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όπου και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 28-24.

Το κλειδί της νίκης ήταν η καλή αμυντική λειτουργία της Άμιλλα 2000 που δέχθηκε μόλις πέντε πόντους και βρέθηκε να προηγείται με διψήφιες τιμές στο τέλος της τρίτης περιόδου (41-28), με την ομάδα της Τσουκαλά να διατηρεί το προβάδισμά μέχρι το τέλος και να κερδίζει τελικά με σκορ 55-49.

Για την Άμιλλα ξεχώρισε η Τσουκαλά με 20 πόντους και ακολούθησε η Μάγκλαρη με 15.

Η ομάδα της Αρκαδίας  βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 3/3, ενώ ακόμα έχει διακοπεί το παιχνίδι με τον Προμηθέα που η ομάδα της Τρίπολης προηγούταν.

Δεκάλεπτα: 14-9, 28-24, 41-29, 55-49

Άμιλλα 2000 (Τσουκαλά): Τσουκαλά Π. 20(4), Κορακή 5(1), Τσουμπάνου 4, Μάγκλαρη Ι. 15(2), Γιάννη 6(2), Μάγκλαρη Κ. 5(1), Βυτογιάννη, Αρχοντάκου.

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Σιαμέτης): Κακαράντζα  Ε. 4, Δούβαλη 6, Κακαράντζα 5, Καφαταρίδου 21(4), Μαργαρίτη 2, Φύτα 3(1), Κωνσταντάρα 6, Καρακιτσάκη, Τσώκρη 2.

Βαθμολογία

Άμιλλα 2000          6

Προμηθέας             4

Κάδμος                   4

ΑΓΣΙ                       4

Ολυμπιάδα Άσσου  3

Κυριακή 9 Μαρτίου, 5η αγωνιστική 

Ολυμπιάδα Λεχαίου – Προμηθέας

ΑΓΣ Ιωαννίνων – Κάδμος

Ρεπό: Άμιλλα 2000

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος