Συνελήφθη, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, οι πιο άνω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη, ιδιοκτησίας του 48χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 8 ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 330,8 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων, 3 ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε αύλειο χώρο, πλησίον της αποθήκης του, βρέθηκε να καλλιεργεί 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος