Συνέδριο στη Σπάρτη για την κυκλική οικονομία και τα μηδενικά απόβλητα

Συνέδριο για το έργο που έχει να κάνει με την ολοκληρωμένη δράση για την κυκλική οικονομία και τα μηδενικά απόβλητα του Δήμου Σπάρτης, πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Σπάρτης, στις 12 το μεσημέρι.

To έργο ολοκληρώθηκε από το δήμο Σπάρτης, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Σκοπός του ήταν η ενίσχυση της πρόληψης, της ανακύκλωσης, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των πληθυσμού της περιοχής του δήμου Σπάρτης.

Στη Σπάρτη θα βρεθούν ο Κώστας Αραβώσης γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος (ΥΠΕΝ), ο Μανώλης Γραφάκος γενικός γραμματέας συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων του ΥΠΕΝ, ο Στάθης Σταθόπουλος πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, ο Γιώργος Βρεττάκος πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και η Διονυσία Αυγερινοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Το έργο, απευθύνθηκε σε ευρύτερο κοινό και περιλάμβανε διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες, πάνω στη σημασία της κυκλικής οικονομίας και στα μηδενικά απορρίμματα.

Οι εταίροι του έργου είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος και o NoWaste 21.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος