Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού – Γιαν. Ανδριανού για τους αγρότες της Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός είχε σήμερα Δευτέρα συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, με τον οποίο συζήτησε τα ζητήματα που αφορούν στην Αργολίδα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Ανδριανός δήλωσε: «Συζήτησα σήμερα με τον Υπουργό όλα τα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής που αφορούν την Αργολίδα. Ιδιαίτερα επεσήμανα την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης των παραγωγών εσπεριδοειδών του νομού και ιδιαίτερα των παραγωγών κλημεντίνης, ναβαλίνας και μέρλιν, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα λόγω πολλαπλών επιβαρυντικών παραγόντων, όπως η δυσκολία πρόσβασης στις αγορές, η μείωση της ζήτησης και των παραγγελιών των συσκευαστηρίων προς εξαγωγή, και βεβαίως οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συμφωνήθηκε δε να υπάρξει σύντομα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με θέμα τις τεχνικές λεπτομέρειες της τεκμηρίωσης της ζημιάς που υφίστανται οι παραγωγοί λόγω COVID-19 ώστε στη συνέχεια να διερευνηθούν οι χρηματοδοτικές δυνατότητες για την ενίσχυση των πληγέντων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος