Συνάντηση Μαλτέζου με βιοτέχνες

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο είχε το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού.

Συγκεκριμένα Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μακρής , ο γραμματέας Κωνσταντίνος Χρόνης και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συναντήθηκαν την ,με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων εναντία του κορωνοϊου , με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Γιάννη Μαλτέζο .

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορωνοϊου όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατέθηκε σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή , των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ και των πολιτών από την πρωτόγνωρη κρίση της επιδημίας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ .Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση καθώς και την δέσμευση του για συνεργασία με όλους τους φορείς , σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας Αργολίδας .

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ