Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με στελέχη της ΕΛΑΣ και δημάρχους της Αργολίδας

ΤΗ βούληση του Υπουργείου και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω ενίσχυση των δομών της Αργολίδας εξέφρασε από το Ναύπλιο ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη , προερχόμενος από τη Μεσσηνία, επισκέφθηκε το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Παρών και ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός.

Είχε συνεργασία με επιτελείς της αστυνομίας του νομού και σε δηλώσεις του τόνισε ότι “η Ελληνική Αστυνομία είναι αποφασισμένη να πατάξει την όποια παραβατικότητα παρουσιάζεται στην Αργολίδα( από συγκεκριμένες ομάδες κυρίως) και να διασφαλίσει την ασφάλεια και ηρεμία των πολιτών του νομού, ντόπιων και των επισκεπτών που αυτή την περίοδο είναι χιλιάδες”.

Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με στελέχη της ΕΛΑΣ και δημάρχους της Αργολίδας

“Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας έχει επαρκές προσωπικό , όμως όπου χρειαστεί θα γίνει εκ νέου κατανομή ώστε να καλύπτονται ακόμη πληρέστερα οι ανάγκες” ανέφερε ο Υπουργός.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε συνάντηση και με τους δήμαρχους της Αργολίδας από τους οποίους ενημερώθηκε για τις κατά τόπους ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Υπουργός απεύθυνε έκκληση σε όλους –και τους ένστολους- να εμβολιαστούν αφού αυτό απαιτεί η δημόσια υγεία και ζητούν πρώτα πι επιστήμονες και μετά η πολιτεία, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Φωτο : STUDIO B&G

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος