Δύο συμβάσεις έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 435.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Η πρώτη, αφορά στο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, έργο συντήρησης και επεμβάσεων σε τμήματα του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου της Αρκαδίας, η τελική δαπάνη του οποίου -μετά την έκπτωση στον σχετικό διαγωνισμό- είναι 189.971,61 ευρώ.
Η δεύτερη σύμβαση, έχει ως αντικείμενο, εργασίες ανακαίνισης, βελτίωσης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναρκαδικού, έργο με προϋπολογισμό 35.000 ευρώ και τελική δαπάνη, μετά την έκπτωση στον σχετικό διαγωνισμό, ανέρχεται σε 34.216,84 ευρώ.
Βέβαια, στο γήπεδο του Παναρκαδικού, θα πρέπει να γίνουν σοβαρές εργασίες συντήρησης και νέων κατασκευών, αφού το εμβληματικό αυτό γήπεδο, βρίσκεται στην κυριολεξία, σε … άθλια κατάσταση.
Συγχρόνως, θα πρέπει να προχωρήσουν και τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο, με την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος