Μνημόνιο συνεργασίας της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Παναρκαδικού Νοσοκομείου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, υπογράφηκε πρόσφατα.

Σκοπός είναι να υπάρξει να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Με το μνημόνιο, επικυρώνεται αυτή η διασύνδεση των δύο φορέων. Θα αναπτυχθούν κοινές εκπαιδευτικές δράσεις και εκδηλώσεις, ενώ θα υλοποιηθούν και σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης. Θα διεξαχθούν προγράμματα με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ θα προχωρήσουν και κοινές δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας.

Επίσης, θα ενημερωθεί η εκπαιδευτική κοινότητα για την επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρει η ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στον τομέα της υγείας. Σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το μνημόνιο υπέγραψαν ο διοικητής του Νοσοκομείου, Τάσος Τζανής και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας, Γιάννης Γαληνός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος