Ένα άτομο για καλλιέργια δενδρυλίων κάνναβης συνελήφθη στο Δήμο Σπάρτης από αστυνομικούς της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 68χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.
Κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, οι πιο πάνω αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, σε δύσβατη αγροτική περιοχή, όπου εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο καλλιέργεια 40 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα. Τα δενδρύλλια, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, βρέθηκε και αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, όπως λάστιχα, λίπασμα, αγροτικά εργαλεία.
Σε έρευνα που ακολούθησε, σε σπίτι του 68χρονου, καθώς και σε ποιμνιοστάσιο, βρέθηκαν, επιπλέον, 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος