Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αργολίδα, στις 30 Δεκεμβρίου 2024. Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν 21 άτομα. Οι επιχειρήσεις έγιναν σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.
Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων, και των Τμημάτων Τροχαίας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, των Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Επιδαύρου και Ερμιονίδας καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος και Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αργολίδας.
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέχθησαν 122 άτομα προσήχθησαν 37, ενώ συνελήφθησαν 21 άτομα για τα ακόλουθα αδικήματα:
- 9 άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων το ένα και για στέρηση δελτίου ταυτότητας,
- 7 άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων το ένα και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα,
- 3 άτομα, γιαπαράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
- 1 άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας και
- 1 άτομο, για ναρκωτικά.
Τέλος, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και 120 μέτρα καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκαν 7 ακινητοποιήσεις οχημάτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος