Survivor Tennis Festival 2022 στην Τρίπολη

Το Survivor Tennis Festival 2022 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 17:00 στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης, με την ευχή όλων οι καιρικές συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης τυχαίνει να συμπίπτει με την έναρξη του φετινού Tripolis Sports Camp 2022. Αποτελεί λοιπόν χρυσή ευκαιρία για τα παιδιά, που θα συμμετάσχουν στο Tripolis Sports Camp να γνωρίσουν από κοντά την οικογενειακή ατμόσφαιρα του τμήματος αντισφαίρισης, λαμβάνοντας μέρος και αυτά στην μεγάλη γιορτή του τένις !!!

Η Πρόσκληση της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου σας προσκαλούν στο Survivor Tennis Festival 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/6/2022 και ώρα 17:00 στα γήπεδα τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Στην εκδήλωση οι μικροί μας αθλητές:

Θα βραβευτούν για την φετινή τους συμμετοχή στο πρόσφατο εσωτερικό τουρνουά που τελείωσε στις εγκαταστάσεις μας το Σάββατο 12/6 (Κόκκινο, Πορτοκαλί, Πράσινο Επίπεδο και παιδιά κάτω των 12 και 16 ετών),
Θα παραλάβουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας από τον μεγάλο χορηγό του ομίλου μας “Badounas Jewelry”,
Θα γίνει η καθιερωμένη Ομαδική φωτογράφιση του ομίλου μας και
Θα παίξουν τα καλοκαιρινά παιχνίδια SURVIVOR, για τα οποία τόσος λόγος γίνεται τελευταία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση επιστρέφει ύστερα από την δίχρονη αναβολή της λόγω των μέτρων της πανδημίας κατά του Κορονοϊού (covid – 19)

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο survivor tennis festival 2022, για να περάσουμε ευχάριστα ένα απόγευμα γεμάτο γέλια και πολλά παιχνίδια. Οι προπονήσεις των υπόλοιπων τμημάτων δεν θα διεξαχθούν την Δευτέρα 20/6.

Όλα τα παιδιά του ομίλου μας συμμετέχουν κανονικά !!!!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος