Mία σημαντική σκακιστική εκδήλωση πρόκειται να γίνει στο Λουτράκι της Κορινθίας. Απ’ τις 28 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου 2025, στην όμορφη λουτρόπολη της Κορινθίας, θα διεξαχθεί το 52ο Πρωτάθλημα Α Εθνικής Σκακιού. Είναι η κορυφαία, διασυλλογική διοργάνωση της χώρας. Συγχρόνως, θα γίνει και το 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο Σκακιού.
Το πρωτάθλημα και το κύπελλο, θα γίνουν στο συνεδριακό κέντρο του Club Hotel Loutraki. Πρόκειται για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν όλα τα ταλέντα και όλα τα μεγάλα ονόματα του σκακιού. Τους αγώνες διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού και ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Υποστηρίζει το Club Hotel Casino Loutraki. Συνεισφέρει και η ΣΑΚ Αργοναύτης.
Το Λουτράκι, όλο το χρόνο, οργανώνει διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις. Έχει επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό και στην κυριολεξία, είναι ο δήμος με τις πιο πολλές αθλητικές διοργανώσεις της ευρύτερης περιοχής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος