Στο…κυνήγι του χαμένου θησαυρού η Τρίπολη.
Αιφνιδιάστηκαν οι περαστικοί και οι κάτοικοι της Αρκαδικής πρωτεύουσας, σήμερα το πρωί, περνώντας μπροστά απ’ τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Τριπόλεως.
Στο πάρκο, απέναντι απ’ την εκκλησία, ένας συγκεκριμένος χώρος, έχει οριοθετηθεί και έχει με κάγκελα αποκλειστεί, μιας και ξεκίνησαν οι εργασίες για πιθανή εξεύρεση θαμμένου θησαυρού, με πρωτοβουλία ιδιώτη.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη, εκπρόσωποι του Δήμου, ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, εξουσιοδοτημένο κλιμάκιο ελέγχου των εργασιών, βρίσκονται στο…επίμαχο σημείο εκσκαφής (πίσω απ’ την κρήνη και στο χώρο που παλαιά ήταν δημοτικές τουαλέτες).
Όσο περνάει η ώρα, ο κόσμος μαζεύεται περιμετρικά των κιγκλιδωμάτων και παρακολουθεί τις εργασίες.
Συγχρόνως, έχουν πάρει…φωτιά και οι συζητήσεις γύρω απ’ το θέμα.
Η ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 fm), σας παρουσιάζει μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα απ’ την νόμιμη εκσκαφή που γίνεται αυτή την ώρα στην Τρίπολη.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος