Στο φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, καλεί τις επιχειρήσεις του μελισσοκομικού τομέα, να μετάσχουν στο 16ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προιόντων μέλισσας που θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου Αττικής.

Το γνωστό φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί 5 με 7 Δεκεμβρίου 2025. Μπορούν να μετέχουν μελισσοκόμοι, συνεταιρισμοί, εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, επιχειρήσεις παραγωγής προιόντων μέλισσας και επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας κεριού. Η Περιφέρεια, θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής, θα καλυφθεί απ΄ τους εκθέτες.

Η Περιφέρεια, θα συμμετέχει και στο Honey Tasting. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων είναι μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου 2025. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονολογική σειρά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ μελιού που γίνεται στη χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος