Στο αναπτυξιακό φόρουμ Κοζάνης το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, το 1ο αναπτυξιακό φόρουμ “Η Δυτική Μακεδονία αλλάζει”, στο οποίο παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στόχος ήταν η εθνικοποίηση του θέματος της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης.

Στο φόρουμ, παρευρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, καθώς και οι Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ο Γιώργος Καβαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Στο αναπτυξιακό φόρουμ Κοζάνης το Επιμελητήριο ΑρκαδίαςΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε ότι αυτό που πρέπει να επικρατήσει, είναι η συλλογική προσπάθεια μέσα από τις επιχειρήσεις που εκπροσωπούν τα Επιμελητήρια.

Όπως δήλωσε, θα πρέπει όλοι να αφουγκραστούν την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα, ώστε ο σχεδιασμός να οδηγήσει σε πραγματική τόνωση της τοπικής οικονομίας, όχι μόνο με τη δημιουργία επιχειρήσεων, αλλά και με την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τόνισε ότι χρειάζονται στοχευμένα μέτρα, καθώς οι τοπικές επιχειρήσεις θα καταλάβουν τη διαφορά μόνο αν έρθουν και νέοι άνθρωποι εκτός από επενδύσεις.

Η Αρκαδική παρουσία είχε να κάνει με τη Μεγαλόπολη και με το μεταλιγνιτικό της μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος