Στις εγκαταστάσεις της Ο.Ε.Β.Ε. Αρκαδίας οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου

Σύμβαση, για την δωρεάν παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών, Εμπόρων Αρκαδίας, χώρου, στον 1ο όροφο, του επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, ακινήτου της Ομοσπονδίας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τον πρόεδρο της ΟΕΒΑ Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο.

Στον 1ο όροφο του κτιρίου, όπου υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο και κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, θα γίνονται από τον Φεβρουάριο του 2023, οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ενώ θα φιλοξενούνται και άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας, η οποία θα αναλάβει την δαπάνη διαμόρφωσης του χώρου.

Η διάρκεια στέγασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ισχύει μέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου διοικητηρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο οποίο θα υπάρχει ο ανάλογος χώρος.

Η ανάγκη εξεύρεσης χώρου συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ανέκυψε, καθώς στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, θα εισέλθει ο εργολάβος για την ανακαίνιση που είναι να γίνει στο κτίριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος