Στην “36η Philoxenia 2021” ο δήμος Γορτυνίας

Με φόντο τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και την δράση των ιστορικών Μοναστηριών στον αγώνα, ο δήμος Γορτυνίας, συμμετέχει στην 36η Philoxenia 2021.

Την έκθεση, πραγματοποιεί η ΔΕΘ ΗΕLEXPO, από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμος Γορτυνίας, θα προβάλει τον Μοναστηριακό – θρησκευτικό τουρισμό, αφού η περιοχή, είναι στην κυριολεξία, γεμάτη από σπουδαία και ιστορικά Μοναστήρια.

Δεν θα λείψει, βέβαια και η προβολή των λοιπών προτερημάτων της περιοχής.

Στη διάρκεια της Philoxenia, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, από τις 6:30 έως τις 7:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον ανοικτό χώρο εκδηλώσεων του Περιπτέρου 13, εκδήλωση – παρουσίαση των Μοναστηριών της Γορτυνίας, σε συνεργασία του Δήμου, με την Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Στην εκδήλωση, θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου «Τα Μοναστήρια της Γορτυνίας και της Μεγαλοπόλεως», του πατέρα Ιάκωβου Κανάκη, πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Στη διάρκεια της Philoxenia, o δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης και με επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την μεγαλύτερη προβολή, προώθηση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και επισκεψιμότητας της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος