Στην Εθνική ομάδα μαθητής της Τρίπολης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Οικονομικών

Στον 5ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό οικονομικών, που έγινε στο Βόλο, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Πελοποννήσου.

Ο μαθητής του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, Θεόδωρος Μουρλάς (Γ Λυκείου, προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής), θα είναι ένας εκ των πέντε παιδιών, που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα οικονομικών, που θα ταξιδέψει στο Χονγκ – Κονγκ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 7η Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών (22 με 31 Ιουλίου 2024).

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, υποστήριξε τα παιδιά των σχολείων της, στο να συμμετέχουν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Βόλου.

Επίσης, ο μαθητής Γιώργος Κοροδήμος (2ο ΓΕΛ Τρίπολης), πήρε την 8η θέση επιτυχίας στο εν λόγω διαγωνισμό.

Ο περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, ανέφερε τα εξής: “Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού, σε όλους όσους και όσες έλαβαν μέρος και φυσικά στους γονείς τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εκπαιδευτικούς γιατί με τις γνώσεις, τις αξίες και την προσφορά τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για αυτά τα παιδιά “.

Η Ελληνική αποστολή, θα προετοιμαστεί και θα μελετήσει κατάλληλα, όλους αυτούς τους μήνες, ώστε να μπορέσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες να φέρει τη διάκριση. Θα καθοδηγηθεί απ’ το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος