Στην ΕΡΤ Τρίπολης η Δ. Σπανού της “ΛΑ.Ε-Μέτωπο Ανατροπής”

«Τα μνημόνια δεν φεύγουν, παρά μόνο αν τα διώξουμε με την πάλη και την ψήφο μας».

Αυτό δήλωσε, απ’ την Aρκαδία και απ’ το στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης, σήμερα το πρωί, η Δέσποινα Σπανού (νομικός, πρώην Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ), υποψήφια ευρωβουλευτής με την Λαική Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής (συνεργαζόμενοι-κόμμα πειρατών Ελλάδας, ΑΛ.ΑΝΥ.Α.), σε συνέντευξη που παραχώρησε εν’ όψει και των ευρωεκλογών της 26ης του μήνα.

«Πρέπει ο θυμός να γίνει δύναμη ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα μνημόνια και η επιτροπεία είναι εδώ. Δεν έχουμε καμία κανονικότητα», είπε με έμφαση η Δέσποινα Σπανού. Και συνέχισε: «Θέλουμε να υπάρξει ένα μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς. Λέμε όχι στην αντιδραστική Ευρώπη, λέμε ναι στην ενισχυμένη συνεργασία των λαών της Ευρώπης. Η σημερινή Ευρωπαική Ένωση, ωστόσο, δεν μεταρρυθμίζεται. Ανατρέπεται».

Καταλήγοντας, η κ. Σπανού, τόνισε τα εξής: «Η ΛΑ.Ε.-Μέτωπο Ανατροπής, λένε στους πολίτες, ότι, πρώτα έρχονται οι ανάγκες του εργαζόμενου λαού και για αυτές παλεύουμε και για αυτές θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Με την ενωτική αριστερά των κινημάτων και των ριζοσπαστικών εναλλακτικών λύσεων, κάνουμε ήδη πολλά. Μπορούμε περισσότερα. Ο κόσμος πρέπει να καταψηφίσει αυτούς που τον λεηλάτησαν και να στηρίξει αυτούς που κράτησαν ζωντανή την σπίθα της αντίστασης και της ριζοσπαστικής αλλαγής με την ανυπότακτη αριστερά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να ψηφίσει Λαική Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής».

• Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Πελοπόννησο, η κ. Δ. Σπανού, νωρίς το πρωί, βρέθηκε στην Κόρινθο, ενώ στην Τρίπολη, πραγματοποίησε επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες. Το μεσημέρι, παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου (φωτό) στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Στην ΕΡΤ Τρίπολης η Δ. Σπανού της “ΛΑ.Ε-Μέτωπο Ανατροπής”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος